Горіхи перемагають стрес

Горіхи перемагають стрес

При емоційних навантаженнях брак магнію заповнять волоські горіхи. Коментує твердження китайських вчених про велику користь волоських горіхів.

 

"Безперечно: волоські горіхи - дуже корисний продукт. Вони містять магній, який добре впливає на нервову систему. Якщо останнім часом ви схильні до емоційних навантажень, ваш витрата магнію зріс і його поповнення просто необхідно.

 

Також волоські горіхи багаті рослинними жирами з поліненасичених жирних кислот, що дозволяє знизити рівень холестерину і поліпшити стан судин. Але треба пам'ятати: хоч і рослинні, але все-таки жири. Значить, горіхи ці дуже калорійні.

 

Тому для тих, що худнуть людей волоські горіхи не найкращий вибір, адже на 100 грам горіхів міститься більше 60 грамів жирів.

 

Зате волоські горіхи містять багато клітковини. Однак у випадку проблем з травленням це треба брати до уваги (можливо виникнення здуття і дискомфорту). Ще один позитивний момент: волоські горіхи поєднуються з будь-якою їжею і їх споживання в розумних кількостях цілком позитивно відбивається на здоров'ї людини".

 

До речі, фундук, мигдаль, волоський горіх, пекан і кедрові горішки додадуть неповторний смак ваших страв.

 
 
 

Лента новостей