Одесити "задрали" ціни за оренду квартир, як в Парижі

Одесити

В майбутньому туристичному сезоні деякі одесити стануть багатшими на тисячі доларів.

Квартири в Одесі почали здавати ще на початку весни, і забронювати житло на травневі свята вже не вийде - дешеві квартири «розібрали» кілька тижнів тому. Ті квартири, які ще можна забронювати, будуть по кишені далеко не кожному українцеві.

Справа в тому, що власники житла підвищили орендну плату приблизно в три рази. «За добу можна знайти в Одесі за тисячу гривень. У Парижі можна знайти таку ж квартиру - не в центрі міста, але хорошу », - зазначила Катерина Гончарук, яка зараз перебуває на навчанні в Польщі, але на травневі свята хотіла разом з сім'єю відпочити в Україні. Травневі свята вважають так званими гарячими днями, і в порівнянні зі звичайними робочими буднями або вихідними, в ці дні ціна за оренду різко зростає. Маленький і старий будиночок в Одесі, де можна знайти тільки меблі радянських часів, в добу коштує півтори тисячі гривень. Будинки з хорошими меблями - від чотирьох тисяч за день проживання.

Більш того, власники відмовляються здавати житло на добу і вимагають передоплату за три дні як мінімум. А ось якщо туриста зацікавить житло з видом на море, доведеться заплатити не менше п'яти тисяч на добу. Для порівняння: в тій же Болгарії номер або квартира з видом на пляж обійдеться в кілька разів дешевше - це при тому, що і якість відпочинку, і сервіс, в Болгарії куди краще, ніж в Одесі.

 

За матеріалами: replyua.net.

 
 
 

Стрічка новин