Рідні подарували 80-річному дідусеві стрибок з парашутом, про який він мріяв півстоліття

Рідні подарували 80-річному дідусеві стрибок з парашутом, про який він мріяв півстоліття

Незвичайний сюрприз зробили діти та онуки своєму 80-річному дідусеві. Стрибок із парашутом - про це колишній льотчик мріяв більш ніж півстоліття, йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

 

Анатолію Леонтійовичу – 80. У молоді роки він служив в авіації. Був командиром вогневих установок на літаку- бомбардувальнику. Згадує , тоді часто стрибав. Але відтоді минуло вже понад півстоліття. А весь цей час, каже, йому сниться політ із парашутом.

 

Подивитися на стрибок дідуся-ювіляра приїхала вся велика родина – дружина, діти, онуки і навіть піврічна правнучка Поліна.

 

Рідні сміються, дід лише трохи засмутився, коли дізнався, що стрибатиме в тандемі з інструктором, а не сам. Анатолій Леонтійович каже - усе пам'ятає, але за півстоліття з'явилося багато нових правил.

 

У його очах жодної тривоги. Лише нетерплячість, аби скоріше вже. Упевнено крокує з молодими парашутистами. Ґвинтокрил уже чекає.

 

Вистрибують, коли вертоліт набирає висоту чотири з половиною кілометри. Кілька хвилин польоту і легке приземлення під оплески.

 

Каже, усе як і мріяв, лишень трохи змерз.

 

 

Кореспондент ТСН Тетяна Лазарчук

 
 
 

Стрічка новин